Fjellheim Runners

Fjellheim Runners er en nyetablert løpeklubb i Tromsø som består av ca. 30 løpere. Noen av oss liker å konkurrere, mens andre er med fordi at det er til motivasjon for å komme seg ut og bruke kroppen. Vi deltar i hovedsak i Tromsøkarusellen (også noen løpere i ny oppstarta Juniorkarusellen), men også enkelte andre løp. Vi har en tett tilknytning til Fjellheim Misjonsforsamling og Fjellheim Bibelskole som holder til i Mellomvegen 96. Vi er en klubb som er opptatt av både løpsglede og trosglede.

Om du har sett en av våre løpere i Tromsøkarusellen, har du kanskje lagt merke til at vi også har en referanse til Bibelen på ryggene våre

«24 Vet dere ikke at på stadion deltar alle i løpet, men bare én får seiersprisen? Løp da slik at dere vinner den! 25 Alle som deltar i kamplekene, må nekte seg alt. De gjør det for å vinne en seierskrans som visner, vi for å vinne en som aldri visner. 26 Jeg løper derfor ikke uten å ha et mål. Jeg er heller ikke lik en nevekjemper som slår i løse luften.» 1.Kor 9:24-26

Paulus bruker stadig idrett som en illustrasjon. I dette tilfellet snakker han om hvordan livet som kristen er som å delta i et løp. Men til forskjell fra et vanlig løp, hvor man kan vinne en seierskrans som visner, vil man i troens løp vinne en evig «seierskrans» som er et evig liv sammen med Jesus. Det viktige er ikke først å fremst våre ytelser i løpet, men å faktisk delta og fullføre løpet. Det har å gjøre med troen på Jesus.

Per i dag har vi ikke offisielle fellestreninger. Men ta gjerne kontakt om du ønsker å trene med oss eller løpe på vegne av klubben (kan gjelde både permanent eller på enkeltløp). Om du har andre spørsmål, tar vi gjerne en prat. For eksempel før eller etter løp i Tromsøkarusellen;)